Om Kiropraktor Mattias Ekström AB

På våra mottagningar i Norrköping och Linköping erbjuder vi en trygg och effektiv behandling med kiropraktik. Verksamheten drivs av Mattias Ekström som har över 25 års yrkeserfarenhet som kiropraktor.

Tack vare vår långa erfarenhet och löpande fortbildning kan vi garantera dig som kund en kiropraktisk behandling av högsta kvalitet. Kontakta gärna någon av våra mottagningar så hjälper vi dig.

mattias_ekstrom

Norrköping

mattias6-liten

Söker du en kiropraktor i Norrköping är du varmt välkommen till vår mottagning på Lundatorpsvägen 9 i Norrköping. Här tar kiropraktor Mattias Ekström emot dig i våra utmärkta lokaler. Tack vare Mattias långa erfarenhet med över 18 år i yrket kan vi garantera dig som kund en kiropraktisk behandling av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag.

Kontakt och bokning:
Lundatorpsvägen 9
011-101064
citykiropraktiken@telia.com

Linköping

_linkoping

Vår nyaste mottagning finns på Westmangatan 47 i Linköping. Sedan årsskiftet har vi landstingsavtal med Region Öst vilket innebär att du kan använda ditt högkostnadskort alt. frikort hos oss. Se rubriken Landstingsavtal Linköping nedan. Här kan vi garantera dig som kund en kiropraktisk behandling av högsta kvalitet. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Kontakt och bokning:
Fridtunagatan 24
010-103 54 44
citykiropraktiken@telia.com

Kiropraktor Mattias Ekström AB har tillsammans med Rehab Support ett landstingsavtal med Region Öst. Landstingsavtalet innebär att patienter med värk t.ex. ryggvärk, nackvärk, huvudvärk, ischias mm har möjlighet att gå på sitt högkostnadskort alt. frikort till kiropraktor. Remiss krävs inte till landstingsanslutna kiropraktorer. Vid stämpling i högkostnadskortet är patientavgiften 200 kr. Vi utfärdar högkostnadskort samt frikort när man kommit upp i 1100 kr.